top of page

D Kuldet

Baike fik 7  hvalpe     d. 22 december       2020. Desværre           døde der en

Stabyfrynske Gerlof Von Frytze
                           (vito)
 
Vejen              17.06.2018         VG.JK.Plac. 1
Munkebo      01.09.2018         Exc.JK Plac. 1
Herning         03.11.2018           VG.JK.Plac. 2
Fredericia    10.02.2019          Exc.MK Plac. 2 CK
Vejen              22.06.2019         Exc.ÅK plac. 1
 
Mentaltestet.
HD: A     AD:0     CDF:Fri

BaikeVonBalderStabyhomesBaike

                     (Baike)

Årslev            07.02.2016               Exc. JK. Plac 1

Vejen              11.06.2016                 Exc.ÅK. Plac. 4

Munkebo      01.09.2018               VG.ÅK

Fredericia     10.02.2019               Exc.ÅK Plac.1 CK

HD: A     AD:0     CDF:Fri

        

Billede 21-02-2017 16.44.04_edited.jpg

Vito er en 26 måneder ung hanhund som er glad og harmonisk, der elsker at snakke med alle han møder store som små. Glad for børn og fremmede der kommer på besøg. Han er vagtsom og siger til når der kommer nogen, og falder hurtigt til ro når vi reagerer på det.

Han kommer meget i hundeskove rundt omkring hvor han elsker at møde og lege med andre hunde. Han går til træning i DCH Langeskov på fyn, kan til tider være en udfordring at træne når han hellere vil lege, har en fantastisk god næse til sporarbejde og andet næse arbejde.

Han bliver brugt på udstillinger indenfor DKK, hvorvi opnår pæne resultater.

Han hviler i sig selv, er nervefast hvilket vil sige at han ikke er bange for nye ting han møder, ikke bange for skud når jægerne går på jagt i området eller andre høje lyde (ps. vi bor på landet). Starter aldrig slagsmål med andre hunde men kan godt finde ud af at forsvare sig.

På lufteture kommer jagthunden op i ham, det er derfor vigtigt at træne indkald og holde det ved lige ellers stikker han og han er hurtig. Hjemme omgås han både kat og heste og de kan fint sammen, men naboens katte de skal bare hjem til dem selv.

Han er utrolig kælen og rolig indendøre der mærker vi ham ikke, går selv til ro når han vil ha frd. Har en dejlig pels blank og nem at rede igennem, får børstet tænder mindst 2 gange om ugen.

Hvis kommende hvalpe ejere vil hilse på Vito er i altid velkommen.

Kenneth Hansen

Baike er vores første Stabyhoun, hun er en fantastisk familiehund, som elsker at putte sig ind til  mennesker. Hun er glad og rolig i omgang med vores børnebørn.

Vi har trænet agility med hende i 2 år, men hun fandt aldrig rigtig glæden ved denne træning. På nuværende tidspunkt  trænes hund i lydighed.

Hun er desværre lidt lydfølsom, men det er kun nogle få lyde, og vi bliver ved med at træne det,  i hverdagen er det ikke noget problem.

Overfor lyde af store landbrugs maskiner, og værksteds maskiner er der ingen reaktioner.  Derfor vælger vi også kun nervestærke hanner.

I 2017 fik hun sit første kuld hvalpe, 10 stk. og hun viste os at hun var en fantastisk hvalpemor, med meget lidt hjælp fra vores side.

Baike elsker at lede efter mus, og at kunne løbe rundt i vores store have, men indendøre er hun meget rolig.

D-kuldet 1.jpg
D- kuldet 3.jpg
D-kuldet 2.jpg
D-kuldet Vito.jpg
Far Vito var på besøg
D-kuldet 4.jpg
bottom of page